woensdag 19 september 2012

Seaside

19 september 2012

forks seaside

 

Vanochtend zijn wij uit Forks vertrokken, voor onze volgende stop Seaside. Het was een lange rit, maar wel een heel mooie door allerlei bossen en langs de zee.

Op dit moment zitten wij in een hotel dat ik geboekt heb op aanraden van Ann (Alles Amerika Forum) en ik moet zeggen het is geweldig.

Ik had, via internet, een kamer uitgezocht op de beneden verdieping, want ik dacht “dan zit je gelijk op het strand”. Omdat het niet zo heel druk is vertelde  de dame bij de receptie dat wij beter een andere kamer konden nemen op de 3e verdieping, lekker rustig en met een beter uitzicht op zee. Dit ‘hotel’ bestaat uit allemaal aparte appartementen met een keukentje en zijn particulier bezit. Ze worden verhuurd bij afwezigheid van de eigenaar. Onze naam kwam de dame bij de receptie bekend voor, laat er nu verleden jaar ook iemand met de naam Hoogendam hier geweest zijn. Hoe bestaat het, want we heten tenslotte geen Jansen. Lachend over de vloer rollen

imageimage

We hebben hier een prachtig uitzicht op de Pacific Ocean. Op dit moment is het weer iets minder, het is zwaar bewolkt en er staan behoorlijk hoge golven, maar het is nog steeds droog.

Vanaf ons balkonnetje kunnen wij dan ook genieten van de surfers die een golfje ‘pakken’.

seaside dag 1 002seaside dag 1 005

                                               Uitzicht vanaf ons balkon

Aangezien wij hier een eigen keukentje hebben, gaan we de komende dagen ons eigen prakkie maar eens koken. Wij zijn wel weer eens toe aan een home cooked meal.

3 opmerkingen:

CarTon zei

Wel veel water, maarten je had best je YACHT mee kunnen nemen, grinnik grinnik

CarTon zei

ff serieus, ziet er weer prachtig uit allemaal, geniet er nog van hier verder alles ok. wel een stuk frisser aan t worden . groetjes CarTon.

Maarten en Marianne zei

Nu weet je waarom Maarten een extra koffer bij zich had :-)