vrijdag 21 september 2012

Seaside, dag 3

 

21 september 2012

 

De dag begon een beetje somber en druilerig het was echt weer om te gaan shoppen. We hebben dus een paar outlets onveilig gemaakt.

Vanochtend zijn wij naar de Outlets in Woodburn vertrokken, even kijken of we Maarten nog in een nieuwe outfit kunnen steken. Het was best wel een lange rit van ruim 1 1/2  uur, maar we komen niet meer in de buurt van Outlets de rest van onze vakantie, dus je moet er wat voor over hebben.

Het was wel een mooie rit, grotendeels door de bossen. Bij Portland in de buurt werd het goed druk, heel veel verkeer op de weg, dus oppassen geblazen.

Woodburn is een heel grote Outlet met allerlei verschillende winkels. Gelukkig voor Maarten was er ook een Tommy, maar de oogst dit jaar viel een beetje tegen. Verleden jaar liepen wij tegen veel meer uitverkoop artikelen aan, hier was daar geen sprake van. Wij zijn toen ook goedkoop aan parfum gekomen, maar dit jaar, gewapend met de prijzen zoals wij die in Nederland betalen, viel dit behoorlijk tegen. Dus dit jaar geen parfum mee uit de USA. Voor een paar euro verschil gaan we ook niet de hele tijd met een paar flesjes sjouwen. Wij vonden de prijzen hier in deze Outlet behoorlijk tegenvallen. We zijn dit in het Zuid-Westen anders gewend, ondanks dat je hier in Oregon geen tax betaald.

Hierna zijn wij met een omweg teruggereden naar de Oregon Kust. We wilden graag de Three cape route rijden, een mooie route die grotendeels langs de kust gaat.  Onderweg kwamen wij nog de Tanger Outlets tegen in Lincoln City. Hier hebben we nog wat andere kleding gekocht. Dit vond ik een veel leukere outlet, helaas geen Tommy hier.

seaside dag 3 007seaside dag 3 014

 

Vanavond klaarde het weer aan de kust ineens op en konden we op het strand voor ons hotel genieten van een prachtige zonsondergang.

seaside dag 3 018seaside dag 3 023seaside dag 3 022seaside dag 3 044

.

 

seaside dag 3 001

home cooked meal

Morgen gaan wij de Oregon kust verlaten en gaan dan naar Hood River.

1 opmerking:

Ann zei

Marianne en Maarten, wat een prachtige foto's weer! Die foto's van de zonsondergang zijn schitterend, dat is echt genieten. Jammer dat jullie adapter kapot is, maar we zullen hopelijk snel weer wat van jullie kunnen lezen!

Geniet nog lekker van jullie reis!

Groetjes uit Vancouver,
Ann